+31207749926 [email protected]

The price of light is cheaper than the cost of darkness” – Arthur C. Nielsen

Data Driven Marketing

Marketing & marketing communicatie worden pas echt effectief wanneer de juiste boodschap op het juiste moment de juiste doelgroep bereikt, tegen de juiste prijs.

Data driven marketing is de sleutel om dit te realiseren. Wie is de doelgroep en voor wie is de boodschap die ik te vertellen heb relevant? Op basis van feitelijke data identificeren wij niet alleen de doelgroep, maar ook waar we die doelgroep het meest efficiënt kunnen vinden en bereiken. Dat is volgens Klantspotter de essentie van data driven marketing. 

Klantdata

Klantspotter is in staat om bestaande klantdata te ontsluiten en te analyseren. Die analyse vervolgens toe te passen in een concreet advies voor marketing communicatie aanpak en middelen inzet. Waarbij de effectiviteit van elke ingezette Euro leidend is en dus elke campagne of marketing communicatie activiteit direct wordt geoptimaliseerd. Want het echte werk begint pas wanneer de campagne gaat lopen.

Daarbij kan de dienstverlening van Klantspotter aan de opdrachtgever beperkt blijven tot het geven van het strategische advies. Maar desgewenst nemen we (en in samenwerking met onze en/of bestaande partners) ook graag de aansturing van creatie, de planning en inkoop van media en het volledige projectmanagement voor onze rekening.

Samenwerking opdrachtgever

Onze drijfveer is het succes van onze opdrachtgever. Daarom proberen wij altijd eerst te achterhalen wat de business doelstellingen zijn van onze opdrachtgever. En dus maken we onze dienstverlening graag afhankelijk van het succes van onze activiteiten ten behoeve van de opdrachtgever. Ingenieuze technologie en data op het meest gedetailleerde niveau stellen ons in staat dat succes nauwkeurig voor onze opdrachtgevers te voorspellen.

 

Menno Rigterink
Laatste berichten van Menno Rigterink (alles zien)