+31207749926 [email protected]

Data driven marketing

Data is je klant. Want data is meer dan alleen nummers. Data zijn echte mensen; ze zijn het publiek. En het gedrag van jouw publiek in het verleden zijn veruit de beste voorspeller voor hun toekomstige gedrag. Wij verhogen de marketingprecisie door het terugkoppelen van deze data en respons-analytics in jouw database. Zo creëer je meer relevantie en ben je in staat betere segmentaties te maken.

Wat kun je met een overvloed aan data?

We leven in een wereld met een overvloed aan gegevens. Heel vaak zijn organisaties niet in staat om optimaal gebruik te maken van de beschikbare gegevens. Of ze hebben moeite om de gegevens te verzamelen. Of ze vinden het lastig om de gegevens samen te brengen tot een werkbaar instrument.

Want je wilt natuurlijk dat de gegevens effectief aansluiten op de marketinginspanningen. Slimme marketing vereist immers slimme gegevens die relevant zijn bij het contact met klanten. Ons team helpt organisaties ethisch gebruik van te maken van deze gegevens en werken met meerdere en ongelijksoortige gegevensbronnen.

Persoonlijke aandacht door data

Echte mensen willen persoonlijke aandacht en door slim gebruik te maken van de data wordt dit éénvoudiger om te realiseren. De klant voelt zich niet alleen persoonlijker benaderd maar waardeert de hulp die wordt geboden. Het vertaalt zich direct in meer verkoop en loyaliteit.

Inzicht door data

De inzichten die vanuit de data worden vergaart helpt je bij het omlaag brengen van kosten en de winstgevendheid te verhogen. Met ons dashboard heb je 24/7 een compleet klantbeeld en krijg je de totale controle over alle marketing acties.

Overzicht door handige categorieën

Met toegang tot de meest complete database van Nederland hebben wij op basis van het gedrag van deze profielen een handig overzicht gemaakt. Deze noemen wij GeoTypen. In totaal is Nederland verdeeld in 14 GeoTypen.

 

 

Ambitieuze trendvolgers

Actieve vijftigplussers

Sociale gelovigen

Ondernemende internetgezinnen

Meer weten over GeoTypen?

Wil je meer weten over de kenmerken van de GeoTypen en hoe je deze het beste kan bereiken. Stuur ons een mail en je ontvangt een uitgebreid overzicht met bijbehorende omschrijvingen.

Laatste berichten van Menno Rigterink (alles zien)