+31207749926 [email protected]

“People don’t read ads. They read what intrest them, and sometimes it is an ad.” – Howard Gossage

Met display advertising bereikt u gegarandeerd uw doelgroep!

De traffic naar uw website verhogen en uw naamsbekendheid vergroten? Het kan met een display campagne via het Google netwerk of via onze speciale display tool die snel en effectief een groot bereik creëert. Met de display tool kunt u direct adverteren op miljoenen websites, video’s en apps. En met display advertising kunt u heel gericht,- op basis van doelgroepen, profielen, onderwerpen, zoekwoorden of specifieke plaatsing adverteren.

Nieuwste advertentie technologie.

Onze technologie is verbonden met de grootste en bekendste websites en plaatst uw banner op de beste posities die het meest waardevol voor u zijn. Door middel van display advertising kunt u uw merk, promotie of product een boost geven. Wij gebruiken alleen de meest vooruitstrevende technieken om ervoor te zorgen dat u het hoogst haalbare uit uw advertentiebudget haalt. Onze unieke technologie is aangesloten op alle grote uitgevers en networks van onder andere Rubicon, AppNexus, Sanoma, TMG, RTL, DoubleClick zodat u gegarandeerd uw doelgroep bereikt.

Meerdere advertentie doelstellingen haalbaar.

Display Advertising kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Wij kunnen uw campagne optimaliseren op basis van CTR (click trough rate), leads of conversies. Afhankelijk van uw doelstellingen, wensen en doelgroepen ontwikkelen wij een campagne voor u op maat. Wij werken met de nieuwste technologie op het gebied van automated trading, zodat uw advertentie altijd op het juiste moment, op de juiste positie en tegen de juiste prijs wordt getoond.

De voordelen van display advertising.

  • Banners aangepast op de doelgroep
  • De juiste boodschap op het juiste moment
  • Dynamische banners zijn conversie verhogend
  • Sturen van het verkoopproces
  • Keuze uit verschillende platforms (Smartphones,Desktop,Tablet)
  • Zelf bepalen wat u maximaal per vertoning wilt betalen

Meer weten over de mogelijkheden?

De uitgebreide mogelijkheden maken display advertising hét ideale kanaal om specifieke doelgroepen te bereiken. Onze specialisten weten precies hoe dat moet en horen graag hoe ze uw merk verder kunnen helpen.

Laatste berichten van Menno Rigterink (alles zien)