+31207749926 [email protected]

“The future of advertising is the Internet”Bill Gates

Wat is effectieve reclame?

Effectieve reclame gaat over het bereiken van die consument die ook daadwerkelijk interesse heeft in het aanbod van de adverteerder. De grote uitdaging is om erachter te komen wie je klanten werkelijk zijn en vooral, waar je nieuwe klanten kunt vinden!

Waarom je effectief reclame wilt maken?

De ‘klassieke’ manier van adverteren is gebaseerd op factoren zoals locatie, welstandsklasse en interessegebied. Nou is dat tegenwoordig niet meer van deze tijd.

Moeten raden waar je klanten zich online bevinden is moeilijker dan het vinden van een de naald in een hooiberg. Het surfgedrag wordt namelijk steeds meer gefragmenteerd; mensen bezoeken sites uit alle landen, op alle momenten van de dag en ze maken gebruik van verschillende apparaten om het te bekijken.

Interesses van je doelgroep.

Maar zijn mensen niet geïnteresseerd in sport artikelen, wanneer zij de sport uitslagen van afgelopen weekend op internet zoeken?

Natuurlijk zijn ze dat. Maar net als jij en ik, richten zij zich op de sport inhoud van de pagina, in plaats van de berichten eromheen. Uit onze gegevens blijkt dat consumenten veel meer openstaan voor meldingen met betrekking tot hun interesses, wanneer ze niet in die sport omgeving verkeren.

Zeker, in sommige campagnes is het genoeg om in de ooghoek te worden opgemerkt. Maar als je echte resultaten verwacht van je campagne, moet je het slim aanpakken.

Helder beeld van je klanten door Klantprofielen.

Een groot voordeel van het gebruik van klantprofielen is dat je door het bijhouden van de bezoekers van je eigen site, je een duidelijk beeld krijgt van de primaire doelgroep. Maar wist je ook dat er een tweede (secundaire) doelgroep is?

De eerste doelgroep is meestal niet zo grote verrassing. Je kent je klant en de klant is bekend. De tweede (secundaire) doelgroep zou je weleens kunnen verrassen en je nieuw inzicht bieden op de effectiviteit van je marketingcampagnes.

Effectieve reclame volgens Klantspotter.

Onze klantprofielen zijn gebaseerd op de enorme datavolumes en jarenlange ervaring, alles om ervoor te zorgen dat de advertenties altijd op de meest relevante website worden getoond, aan de voor jou meest relevante persoon.

Reclame op basis van zekerheid.

Door het bijhouden van het volledige surfgedrag van gebruikers kunnen we bepalen wat hun interesses zijn en deze profielen koppelen aan pre-gedefinieerde doelgroepen – onze Klantprofielen.

Zo hoef je nooit te adverteren op basis van veronderstellingen, maar op basis van zekerheden. Dat is effectieve reclame volgens Klantspotter!

Gratis scan voor snelle beslissers. (promotie)

Wil je vrijblijvend weten waar je (potentiële) klanten zich bevinden? De eerste 3 die reageren krijgen van ons een gratis scan ter waarde van € 350,-  Stuur ons een email.

Laatste berichten van Menno Rigterink (alles zien)