+31207749926 [email protected]

“Think global and act local”

Wilt u online adverteren voor meerdere vestigingen?

Door Multi-advertising benut u de kracht van lokaal adverteren. U houdt overzicht door centraal de campagne aan te sturen. En u kunt op een eenvoudige en efficiënte manier online adverteren voor meerdere lokale vestigingen tegelijk. Multi-advertising is daarmee ideaal voor franchise- en dealerorganisaties die lokaal impact zoeken.

Hoe werkt het?

De technologie zoekt de dichtstbijzijnde vestiging voor elke potentiële klant en toont de advertentie van de betreffende vestiging. Zo sluit de advertentie altijd perfect aan bij de lokale doelgroep.

Centrale campagne

Online adverteren voor meerdere lokale vestigingen tegelijk kan een complexe en tijdrovende klus zijn. Vooral wanneer elke vestiging met een eigen boodschap, budget en regio wil adverteren. Wij maken het eenvoudig door de technologie van Multi-Advertising.  Alle lokale campagnes worden uitgerold vanuit één centrale campagne op landelijk niveau. Dit betekent overzicht, efficiëntie en kostenbesparing.

Bannerset

De advertentie campagne vereist slechts één bannerset, die wordt ingezet voor alle vestigingen. Via onze Creative Wizard kunnen de banners worden aangepast naar de behoeften van iedere vestiging, zonder daarbij de uniforme uitstraling van de organisatie te verliezen.

De voordelen van Multi-advertising

  • Rendabel en efficiënt lokaal adverteren
  • Hoge attentiewaarde door lokale herkenbaarheid
  • Makkelijk in gebruik
  • Kosten- en tijdbesparend
  • Behoud van uniforme uitstraling
  • Maximaal bereik en optimalisatiekracht, ook bij kleine lokale campagnes
  • Resultaten inzichtelijk op landelijk én lokaal niveau
Video uitleg Multi-advertising

Wat betekent Multi-advertising voor uw organisatie? In de volgende video van 1 minuut 23 krijgt u een goed overzicht hoe de technologie werkt en welke toepassingen mogelijk zijn.

Laatste berichten van Menno Rigterink (alles zien)