+31207749926 [email protected]

Het geheim van Klantspotter

Je kent je klant. En je wilt er nog veel meer.

Maar dat is niet altijd eenvoudig. Gelukkig is het nu mogelijk nieuwe klanten heel makkelijk te spotten.

Het geheim? Klantspotter.

Wij kennen heel veel nieuwe klanten. Weten waar ze zijn. Wat ze lezen, waar ze van houden, en hoe je ze effectiever bereikt.

Nieuwe klanten bereiken was nog nooit zo makkelijk.

Informatie moet raken

Tegenwoordig is een belangrijke boodschap essentieel om een doelgroep te raken. Mensen zien immers dagelijks een oneindige stroom informatie op zich afkomen.

Ze moeten kiezen en kiezen alleen wat ze interesseert. En wat ze het meest oplevert.

Dat betekent wanneer je de interesses van je klanten kent, de boodschap veel waardevoller voor ze wordt.

Alleen door relevant te zijn valt jouw boodschap op.

Onze kennis over klanten helpt je gegarandeerd verder.

Klantspotter maakt gebruik van een enorme hoeveelheid gegevens die we verzameld hebben in een grote database. Hierin zitten gegevens van miljoenen mensen. Informatie die ze vrijwillig hebben afgestaan tijdens het online kopen van artikelen, het bekijken van advertenties, berichten plaatsen op sociale media en surfen op internet.

Al die gegevens zelf zeggen niets.

Maar dankzij onze ingenieuze software zijn we in staat van al die gegevens herkenbare klantprofielen te maken. Van elk klantprofiel weten we waar en wanneer hij of zij op internet te vinden is. Daardoor kunnen we je ideale klant op het juiste moment en op de juiste plek jouw belangrijke boodschap laten zien.

big data in overzichtelijke categorieën

Klantspotter werkt in drie simpele stappen

1. We analyseren welke kenmerken je huidige klanten hebben en maken een top 3 van nieuwe gewenste klanten.Hierdoor ontstaat er een duidelijk klantprofiel die we benutten om nieuw potentieel te bereiken.
2. Wij vinden het ideale klantprofiel in de meest complete database van Nederland. Hiermee krijg je een indicatie van de grootte van de gewenste doelgroep en hoe we die zo efficiënt mogelijk bereiken.
3. Wij plaatsen advertenties op websites, apps en sociale media waar je ideale klant zich op dat moment bevind. Is de doelgroep ook offline te benaderen? Dan kunnen we het combineren met offline media, als printmagazines of huis-aan-huis folders.

Resultaat: meer klanten tegen minder kosten

Nieuwe klanten aantrekken is altijd duurder dan bestaande klanten behouden. Maar met Klantspotter krijg je nieuwe klanten met minder moeite en minder kosten.

Gewoon door de kennis over de huidige klanten te matchen met de kenmerken in onze database. Want hierin vinden we nieuwe klanten.

Snel een afspraak om nieuwe klanten te spotten? We denken graag mee over uitdagingen, doelen en manieren om nieuwe klanten te bereiken.