+31207749926 [email protected]

Wie zijn we

Met meer dan 10 jaar ervaring in digitale marketing en samen werkzaam te zijn geweest voor multinationals, nationaal MKB en internationale bedrijven werd het tijd voor een uitbreiding. Op een manier die duurzaam en werkzaam is voor de huidige eigenaren en verzorgers van deze groep: Jaap de Wit en Menno Rigterink.

Jaap de Wit
Menno Rigterink

Waarom Pinguïns?

Onze inspiratie hebben we opgedaan door films als March of the Penguins, Happy Feet en Madagascar. En wat ons opviel is dat pinguïns een hoog aaibaarheidsgehalte hebben en daardoor aandacht trekken. Onderzoek toont aan dat pinguïns zeer effectief communiceren. Dezelfde kenmerken die we ook graag voor onze klanten benutten.

Introductie van het team

Wil je weten wie de pinguïns zijn en wat ze doen? Deze flexibele vriendjes zijn ijverige werkers met specialistische kennis en vormen tezamen een hecht team. Zij stellen zich graag voor om het beste van Klantspotter te laten zien.

Specialisten

Wij werken uitsluitend met de beste specialisten. Zij kruipen in de huid van onze pinguïn vrienden en hebben maar een doel. Het doel van de klant. Grote voordeel hierbij is dat onze overhead blijvend laag is. En dat zie je terug in onze aantrekkelijke tarieven.

Hier alvast een kleine selectie van deze ijverige werkers.

DATO bewaakt de sleutel van de meest complete database van Nederland.

SPOT vind klanten voor onze klanten.

SYLVIE analyseert data tot smartdata.

PROMO maakt de mooiste geanimeerde banners.

Kenmerken

Kenmerken van onze pinguïnvrienden zijn: resultaatgericht, grappig, goed in een groep maar ook zelfstandig, loyaal en altijd in voor een visje (gebakken of rauw) en extreem bestand tegen invloeden van buitenaf.

Waar zijn wij goed in?

Natuurlijk kunnen we hier vertellen wat we allemaal kunnen. Maar we laten veel liever de ervaringen spreken van mensen die met ons gewerkt hebben.

“Menno heeft een unieke expertise in de verkoop en business development. Hij heeft een sterke arbeidsethos en analytische en probleemoplossende vaardigheden. Hiervan hebben we gebruik gemaakt bij het oplossen van enkele knelpunten en bij het ontwikkelen van verkoopstrategieën. Op Menno kun je altijd rekenen. Als je een beroep op hem doet denkt hij constructief mee bij het ontwikkelen van nieuw beleid. Daarnaast is Menno een betrouwbaar persoon en plezierig om mee samen te werken”

Frans Lalieu, RetailAdvisor: e-commerce specialist voor retail en winkelgebieden

 “Menno is één van de laatste echte salestijgers. Geen bla bla of doctoraal geblaas, maar recht op het doel af en met ongekend succes. Het onmogelijke mogelijke maken! Eerlijk, oprecht en een genot om mee te werken. Han Roode, Head of Content and Strategy Director at Mindshare

Over the years I’ve expericenced Jaap as a knowledgeable and reliable collegue who does his utmost best to accomplish his tasks.
He is the type of person who only needs a few words and get things done, most of the time with a smile on his face.

Ronald Toet, Solution Architect / Lead Architect at Capgemini UK

Menno is passionated and authentic online creature! He has a clear vision on online presence and findability.

Jeroen van de Ven, Social Media Manager at ABN AMRO Bank N.V.

Kennismaken

Eens verder met ons praten en de rest van de groep ontmoeten? Maak vrijblijvend een afspraak of bel 020-7749926 om te overleggen of we koffie, thee of iets anders mogen aanbieden.