+31207749926 [email protected]

Toon de beste kant van jezelf

Zonder visie is er geen missie. Misschien goed om de visie van Klantspotter nog even kort toe te lichten. We zijn er namelijk van overtuigd dat veel bedrijven en organisaties nog positiever in contact kunnen komen met klanten en relaties, dan ze nu doen.

Wat is je verhaal?

Technologie als Twitter, Facebook, Youtube, en andere Social Media geven je publiek een wapen om echte, directe relaties aan te gaan. En om eventuele twijfel over de echtheid te delen met steeds verder uitdijende sociale media. Een domme fout of dappere daad wordt al snel door duizenden mensen gezien en geloofd.

Wat nou, als we deze kracht omzetten naar een positieve boost voor jouw bedrijf of merk? En dat je met dezelfde mensen, merken en machines nog veel beter zouden kunnen presteren.

Persoonlijk communiceren

Hebben wij daar een toverformule voor? Nou, eerlijk gezegd is er niks magisch aan. Wel zijn we ervan overtuigd dat de lessen die we leerde met online marketing goed bruikbaar zijn om echte relaties met klanten aan te gaan.

Relevant communiceren

Het heeft alles te maken met de echtheid van je boodschap. Met het juist aanspreken van de persoon. En niet het onpersoonlijke “geachte heer/mevrouw” terwijl je al 10 jaar klant van het desbetreffende bedrijf bent.

Het gaat om het herkennen van belemmeringen bij je doelgroep. Met het inspireren, motiveren en kanaliseren van je publiek. Daarmee komt een enorme groeikracht los en daarvan heb ik mijn business gemaakt.

Open en eerlijk

Wij kiezen voor een open en transparante communicatie met onze klanten, maar ook met de klanten van onze klanten. Zeker in de Social Media kun je de schakels in de keten namelijk niet meer van elkaar scheiden.

Iedereen ziet iedereen in de steeds doorzichtiger bedrijfskolom. Wij communiceren namens onze klanten met hun klanten. En of die klanten nu positieve of negatieve feed back geven, wij staan schouder aan schouder naast onze klanten in de vuurlinie.

Groeien

Wij helpen teams en organisaties om zichzelf letterlijk en figuurlijk te ontketenen. We geven hier inspiratiesessies over en hebben een aantal ervaren ‘specialisten’ om ons heen verzameld om groei te helpen aanwakkeren. Vrijwel altijd ontstaat er een nieuwe stip aan de horizon, een boost aan nieuwe energie en een stevige zet in de richting van de beoogde groei.

Het doel

Het doel moet bijdragen aan de beoogde groei. Samengevat komt dat vaak neer op meer klanten en een langdurige omzetverdubbeling. Ben je benieuwd naar onze aanpak. Bekijk dan eens ons verhaal in 10 slides.

Onze missie

Klantspotter is overtuigd dat ‘wie goed doet, goed ontmoet’ ook van toepassing is binnen de zakelijke omgeving. En dat dit uitgangspunt een must is voor langdurige relaties. Snel scoren is niet onze stijl. Wij staan voor eerlijke en open communicatie, heldere verwachtingen en een langdurig resultaat dat daarbij aansluit.

Gewoon doen wat je belooft dus.

Menno Rigterink
Laatste berichten van Menno Rigterink (alles zien)