+31207749926 [email protected]

You cannot get anybody to do something if they’re not paying attention to you” – Brian Carter

Online en offline marketing bestaat niet meer

Voor Klantspotter bestaat er geen onderscheid tussen online en offline marketing. En voor klanten tegenwoordig is er ook geen verschil tussen online en offline reclame. Uw klanten geven aandacht aan iets dat zij herkennen of iets wat nieuw voor hen is. Het is daarom van belang eenduidig en helder uw reclameboodschap te verkondigen.

Van advies tot realisatie

Klantspotter beheerst elke stap van het marketingcommunicatie proces. Dat kan beginnen met het uitbrengen van slechts een advies. Tot het volledig uit handen nemen van de campagne of marketing strategie. De opdrachtgever blijft altijd in de regisseursstoel zitten. Maar geeft het werk uit handen al naar gelang dit beter uitkomt.

Online en offline reclame maken in een handomdraai

Klantspotter levert strategie, advies, projectmanagement en executie. Klantspotter is zelf geen reclamebureau, mediabureau, social media specialist of software ontwikkelaar. Maar benut wel al deze disciplines om extra waarde voor de opdrachtgever te realiseren. En dat scheelt direct in de kosten.

Onafhankelijk advies is het beste advies

In ons netwerk bevinden zich de topspelers in al deze specialismen. En wij kunnen in een aansturende, ondersteunende of samenwerkende rol met iedereen uit de voeten. Klantspotter wil altijd de beste specialist op haar vakgebied inschakelen of met de bestaande partners van onze opdrachtgever samenwerken. Alles voor het resultaat voor de klant.

Deze opzet stelt Klantspotter in staat om:

  • onafhankelijk advies te geven
  • de beste oplossing te bieden
  • flexibel te zijn in samenwerking

Wij laten geen mogelijkheid onbenut om klanten te doen groeien. Op een manier die structureel bijdraagt aan de marketingcommunicatie doelstellingen.

Persoonlijke marketing

Een op één marketing of persoonlijke marketing is vaak de ultieme wens maar niet altijd operationeel haalbaar. Samen met de klant kijken we hoe we dit wel operationeel kunnen realiseren.

Juist door de technologische mogelijkheden is er namelijk heel veel mogelijk. We gaan hierbij geen uitdaging uit de weg en kijken we naar kansen en mogelijkheden die we per direct kunnen benutten. In de praktijk betekent dit vaak dat we klanten bijna altijd verrassen met handige en overtuigende oplossingen.

Op zoek naar een verrassende aanpak?

Wanneer je daarom op zoek bent naar een verrassende aanpak en klinkende resultaten dan praten we graag eens verder. En of je ons nu een online email stuurt of je belt ons (een beller is trouwens sneller). Wij zijn klaar om je vragen te beantwoorden!

 

Menno Rigterink
Laatste berichten van Menno Rigterink (alles zien)